Egy pontot szerzett a Kaposvári Rákóczi FC a Szekszárd otthonában a labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoportjának 22. játéknapján. A zöld-fehérek Babinszky Bence találatával a 12. percben megszerezték a vezetést, de három perccel később Fekete Marcell egalizálni tudott. Ezzel pedig ki is alakult a végeredmény. 

A kaposváriak 22 forduló után a tabella ötödik helyén állnak.

Szekszárdi UFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)

Szekszárd, 200 néző. V.: Nyekita B. (Kulcsár D., Szabados D.).

Szekszárdi UFC: Pomozi – Fekete M., Péter A., Füredi, Ágics – Kiszely (Tóth D., a 63. percben), Béla D. (Csapó, a 76. percben) – Budai, Lékó, Tokody (Ulbert, a 76. percben) – Keresztes (Paksi, a 80. percben). Vezetőedző: Mészáros István.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil, Gál M., Harsányi – Ekker, Horváth B., A. Mazzonetto (Bíró D., a 68. percben), Szederkényi, Pusztai – Hampuk (Mayer M., a 68. percben), Babinszky. Vezetőedző: Székely Tibor.

Gólszerzők: Fekete M. (a 15. percben), illetve Babinszky (a 13. percben).

Sárga lap: Paksi (a 83. percben), Ulbert (a 90. percben), illetve Hampuk (a 65. percben), Ekker (a 74. percben). 

Székely Tibor: – Nehezen tudtuk játszani a saját játékunkat a szekszárdi pálya talaja miatt. Ennek ellenére, főleg a második félidőben kijött a különbség, de nem tudtunk mit kezdeni a rendkívül fegyelmezetten védekező ellenféllel. Meglepett minket az, hogy a második félidőben már nem szeretnének építkezni, csak a szél adta lehetőséggel próbáltak élni. Szerkezetet váltottunk, frissítettünk, végig mentünk előre, sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek után eldönthettük volna a három pont sorsát, így nem tudom elmarasztani a srácokat. Ez is egy lépcsőfok a fejlődésünkben. Ennek a meccsnek is voltak tanulságai, amiket levonunk és tanulni fogunk belőle. 

Mészáros István: – Felvettük a kesztyűt a jó erőkből álló Kaposvárral szemben és ezen a szinten egy magas intenzitású találkozót játszottunk. Mindkét csapat szervezetten futballozott, a pálya borítása nem volt ideális ehhez a játékhoz, ez közrejátszott abban, hogy sok volt a technikai hiba. Nekünk mindenki ellen pontot, pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy bent maradjunk, ez most sikerült, ráadásul először egy olyan csapat ellen, amely az első ötben van.  

Címkék: nb3, szekszárd, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport