A csoport góllövőlistáját Horváth Milán /Bárány Fogadó/ és Pápai Dezső /M-Car Bérautó/ vezeti, egyaránt 17-17 találattal.

A Maker Autó-C csoport eredményei:

Megmentők-Bárány Fogadó 0-8
Góllövők: Horváth M. 6, Réfi, Sági

A szerdai nap nyitómérkőzése sportszerű keretek közt folyt, a találkozón végig kidomborodott a Bárány Fogadó csapatának nagyobb tudása, és Horváth Milán hat góljával megszerezték a három bajnoki pontot.

Matracvarázs-Igal SE 4-2
Góllövők: Ambrusics, Nock, Vígh, öngól, ill. Sárközi 2.

Küzdelmes mérkőzést láttunk a két csapat találkozóján, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött a Matracvarázs javára. Igal csapatában Sörközi Norberten kívül másnak nincs meg a góllövő cipője.

Adrenalin FC-Pek-Snack Balatonátúszás 1-4
Góllövők: Albert, ill. Rákosa 2, Nagy, Tislér.

Hajtós, sok futással tarkított mérkőzésen kerekedett felül a Pek-Snack. Az Adrenalin egy darabig jól tartotta magát, de a több cserével felálló ellenfél bedarálta őket.

Royal Fröccs-SIM-Team 2-3
Góllövő: Bodrog 2, ill. Bognár, Simon M., Tabi.

Szoros mérkőzésen nyert a listavezető, nehezen gyűrte le soros ellenfelét. A Royal sokáig jól tartotta magát, egy darabig vezetett is. 1-1-gyel fordultak a csapatok a második félidőre, melyben a Sim-Team vetélytársa fölé kerekedett.

M-Car Bérautó-Somogy Sportja All Stars 8-2
Góllövők: Pápai 2, Tollár 2, Magyar Cs. 2, Kozicz, Korcsmár, ill. Bartos, Sulyán.

Az M-Car végig fölényben játszott, magukhoz ragadták a kezdeményezést, többgólos vezetést szerezve hamar eldöntötték a mérkőzés sorsát. Az ellenfél nagyobb arányú vezetése kedvét szegte a Somogy Sportja játékosainak, de végig becsülettel küzdöttek.

A következő forduló (11.02.) párosítása:

17.30: Pek-Snack Balatonátúszás-Megmentők

18.15: SIM-Team-M-Car Bérautó

19.00: Igal SE-Adrenalin FC

19.45: Bárány Fogadó-Royal Fröccs

20.30: Somogy Sportja All Stars-Matracvarázs

 

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport