A Rákóczi és a Győr 13 évesei vívhatták az utolsó mérkőzést az átalakítás előtt álló Cseri úti centerpályán. A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékei a tavaszi szezonban szeretnének előrébb lépni a 15. helyről.

- A tervek a tavaszra, hogy jobb eredményt érjünk el, mint az őszi szezonban. Nem állunk jól, de remélem, hogy most az őszi szezon után többet tudunk nyerni - mondta a Kaposvári Rákóczi FC játékosa, Handa Dominik

A Rába-partiak jó formában érkeztek a somogyi megyeszékhelyre.

- Most tavasszal mindegyik meccsünket megnyertük, jó csapatunk van. Bajnoki címet szeretnénk megszerezni, és itt mindenképpen a három pontot - mondta a Győri ETO FC csapatkapitánya, Bagó Bonifác.

A vendégek végül nem bíztak semmit a véletlenre: 1-0-ás félidei vezetés után 3-0-ra nyertek. A győri 13 évesek 45 ponttal a harmadik helyen állnak, de ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a tabella első és második helyezettje.

Időközben a műföves pályán a két klub 15 évesei is összemérték egymással a tudásukat. A kaposváriak már a második percben hátrányba kerültek, a szünetben pedig 2-5 volt az eredmény. A hazaiak a térfélcsere után is betaláltak egyszer, így végül kétgólos vereséggel zárták a napot. A Rákóczi 25 ponttal a nyolcadik helyről várja a folytatást.

Címkék: Győri ETO, utánpótlás, vereség, mérkőzés, Rákóczi, sport